ESK sin innsats i Norgesmesterskapet 2013

IMG_4357

I helgen 2.-4.august ble det avholdt NM i Arendal(Eydehavn) for ente gang, og vi stilte med hele 15 deltagere av totalt 115. Det vil si 13% av feltet! 🙂 Det er flott at så mange av oss reiser for å spille. Av disse var 1 Master, 1 Dame og resten Open. Hjem igjen i bagasjen tar vi med oss mange gode prestasjoner, nye erfaringer og en finfin bronsemedalje…

I masterklassen deltok Thomas Donsig-Vagmo. Arne Furre var også påmeldt, men hadde ikke mulighet allikevel denne helgen. Thomas har et høyt nivå inne i kroppen, men har de siste årene dessverre slitt med mye skade. Dette skal være ganske bra nå om dagen, og Thomas er kanskje den som har lagt ned aller flest treningstimer på Ekebergbanen de siste 2 månedene for nettopp å stille forberedt til NM. Derfor er det veldig gøy og kunne gratulerer Thomas med en ny 3.plass i et norgesmesterskap! Også i 2011 klarte han dette, og beviser at han er en av landets aller beste spillere over 40 år. Hipp hipp!

Det er lenge siden vi har hatt med en dame i en NC/NM, og det er derfor svært gledelig at Aina Suphellen meldte seg inn i klubben sammen med Steinar Nagy samme uke som turneringen for å spille. Mange, både klubbmedlemmer og konkurrenter, lot seg imponere av «nybegynneren» Aina med sin gode teknikk og kastelengde. Hun avsluttet på en god 8.plass.

I Openklassen klarte vi ikke å være med helt i toppen selv om vi hadde flere kandidater med etter første runde. Vår beste mann ble Vegar Larsen med en god 9.plass. Tom-Henrik Sandvik hadde en kjempefin turnering som til slutt endte med 13.plass, og relativt ferske Gjermund Hurvenes endte på en sterk 24.plass foran mange rutinerte spillere.

Neste match på programmet er NC i Skien om litt over en uke. Vi håper på gode resultater der, og ryktene går om at vi stiller med en yngre junior! Spennende!

Gjermund_putt Tomikken_Putt Veggis_kast