Belgian Open 2024

Et lite reisebrev fra Herman Bentzen Hinkel.

Forrige helg deltok jeg i Discgolf pro tour silver series i Belgia 🇧🇪 Jeg er jo vant til å spille i juniorklassen, men dette var min første pro tour på seniornivå hittil 😀

Banen i Belgia ligger utenfor Brussel og er litt blanding av park og skog og var veldig kul. Banen hadde mange tighte gaps og hvis man ikke traff dem ble man straffet hardt.

Spillet gikk bra, men dessverre litt for mye opp å ned. Med et par dumme hull og et par dumme valg klarte jeg ikke helt å finne flyten gjennom hele runden på banen. Det skulle egentlig lite til for at turneringen ble perfekt, men synes det var litt vanskelig å treffe alt av vinkler hele tiden. Får skylde på at kroppen har vokst mye i det siste så det er litt vanskelig å henge med 😆

Putten har alltid vært min sterkeste side, og den var bra i første runde, hvor jeg satt alt innenfor 10 meter. I runde 2 og 3 så startet den veldig bra, men hadde et par skikkelig store airballs, så da ble det treputting. Dette skjedde dessverre på litt for mange hull de siste to rundene. Været var heller ikke helt med oss. Det var utfordrende å spille i regn og vind og glatt underlag, men det er likt for alle. 

Den siste runden startet veldig bra og jeg var -4 etter 5 hull, men etter mye kasting og veldig mye vind så falt kroppen litt ut av det. Jeg klarte ikke holde det helt ut, og endte til slutt på en delt 45. plass. Det var ganske jevnt så hvert kast utgjorde store hopp på listene. 

Alt i alt veldig stas opplevelse, og jeg håper på mange flere konkurranser som denne. Spilte over rating alle runder og er fornøyd med det. Sesongen i år er fylt med mange flere konkurranser enn før, og det gleder jeg meg veldig til. Tusen takk til klubben min, Ekeberg Sendeplateklubb og Krokhol Disk Golf Shop som har støttet meg til denne reisen! Og takk til familien Schølberg som jeg bodde sammen med hele turen.  

Her er linken til turneringa for de som vil se: https://www.pdga.com/tour/event/79049

Med vennlig hilsen 
Herman 😀