Delt seier mellom Ekeberg, Muselunden og Stovner

Thomas Lundquist, vinner av CTP
Thomas Lundquist, vinner av CTP

Onsdag 2. Juli ble det arrangert nok en onsdagsgolf. Første onsdag i måneden betyr PDGA-ratet runde og denne onsdagen var selvsagt intet unntak. 35 forventingsfulle spillere møtte opp i godværet på Ekeberg for å kjempe om rating, ctp/ace-pott og egne personlige ambisjoner og rekorder. Best av alle denne onsdagen var Ekebergs Thor Johansen, Muselundens Lasse Bengtson og Stovners ringrev Frank Wulff. Aina Suphellen var eneste kvinnelige spiller tilstedet, men fornektet seg ikke og kom inn på en imponerende score på 60 (+4).

Gledelig er det å se mange ivrige frisbeegolfere dukke opp til PDGA-runden. Dette er en mulighet hvor flere spillere kan forbedre sin egen rating, og denne onsdagen var det hele 23 spillere med PDGA-nummer til stede. I Open ble det som nevnt trippel seier, fordelt mellom Ekeberg, Muselunden og Stovner. Thor Johansen plukket ti birdier, men for mange bogeys gjorde at scoren begrenset seg til 50 (-6), som forøvrig er en sterk score. Frank og Lasse plukket sju birdier hver, men hver sin bogey gjorde at det til slutt stod likt mellom dem og Thor. På fjerdeplass kom Eirik Ansnes, Bjørn-Erik Johansen og Erik Brekke Myklebust på 52 kast (-4).

I dameklassen var det bare Aina Suphellen som dukket opp. Aina gikk på en meget sterk 60 runde (+4), noe som hadde holdt til en sterk plassering hos gutta. Vi håper at mange av de kvinnelige spillerne vi ser på Ekeberg hver uke, også kommer innom onsdagsgolfen.

Resultater fra Discgolf turneringsweben: her

Resultater med rating på PDGA-com: her

Dagens ace-port økte med 200kr. Denne potten står nå på godt over tusen kroner. CTP var på hull 13, og Ekebergspiller Thomas Lundquist handicapparkerte denne. Han kunne fornøyd reise med 170 kroner. Det må sies å være god betaling for tre-fire-sekunders arbeid.

Til slutt kan det nevnes at det er stor aktivitet på banen gjennom uka. Mange nye og lovende frisbeegolfere fyller opp banen hver kveld og spiller med stor entusiasme i jakten på nye personlige rekorder. Vi håper mange vil være vårt talerør mot disse og ønske dem hjertelig velkommen på ukesgolfen.

Vi kastes neste onsdag. Oppmøte er kl. 17.45. Alle, uansett ferdighetsnivå, er hjertelig velkommen.

PS: For å se bildet i stort format. Trykk én gang, så kommer du inn på ny side, trykk deretter igjen på bildet.