Gjestene viste klasse i sommervarmen

Lars Somby, vinner av ukesgolfen
Lars Somby, vinner av ukesgolfen

Med lite vind, blå himmel og opp mot 30 grader lå alt til rette for en glimrende runde på dagens onsdagsgolf. 18 spillere dukket opp, hvorav storfint besøk fra Trondheim, Sveits og sunesport.no var noe av hva resultatsidene kan skimte med.

Best av alle i dag (i Niklas Erikssons fravær) var Lars Somby (Muselunden). Den selvutnevnte beste spillerne for den selvutnevnte beste klubben i Oslo gikk runden på 48 kast (-8) og vant med det ett kast foran Jonathan Gewirtz (Bærum) som klokket inn på 49 kast (-7). Dagens tredjeplass gikk til Ole Henning «Fernandinho» Jordheim (Muselunden) på 52 kast (-4). Eneste kvinnelige spiller i dag var Sigrid B. Sandum. Trondheimsspilleren med de kamuflerte diskene gikk på 65 kast i dag. Vi håper å se bredere konkurranse om toppplassen hos kvinnene senere i sommer og høst.

Sveitseren Martin Jenny, som sist helg gikk helt til topps i Tønsberg, hadde sitt første møte med Ekebergbanen i dag. Han kastet seg inn på 54 og ble med det nr. fire. I forbindelse med nye spillere, er det verdt å nevnte supercomebacket til Svein Roger «Rocca» Maan. Rocca var i kveld sunesport.no sin representant, en oppgave han tidvis behersket. Vi krysser fingrene og håper det ikke går enda ett år før neste comeback!

Dagens ctp var på hull 17. Denne ble vunnet av Jonas Austli, som for øvrig ikke var helt fornøyd med runden sin (Sitat ved hull 13: «Nei, nå gir jeg meg. Dette gidder jeg ikke!»)

Ace-potten ble 70 kroner større i dag og vokser stadig. Totalt står denne rundt 1 500 kroner. Hvem tar denne??

Resultatene kan du lese her

Ny ukesgolf neste onsdag til samme tidspunkt; oppmøte på hull 3 kl 17.45. Inviter gjerne med deg nye spillere! Vi sees 🙂