Onsdagsgolfen 17. juli 2013

Denne varme julikvelden var preget av svært gode forhold (kun svak vind), to ace og mange ferske spillere. Flere av klubbens største profiler var fraværende, noe som kanskje forklarer hvorfor kun en spiller av 41 kom seg under 50 kast, nemlig Muselundens stjerneskudd, svenske Niklas Eriksson. Niklas vant runden med sterke 49 kast (sju under par) foran ESKs Thor Johansen på 51 og Lars Somby (Muselundens høyest ratede spiller) på 52.

Lars, som for tiden deler banerekordene på Stovner og Muselunden, klinte til med en ace på hull to. Grunnet ferieavvikling vet vi ikke p.t. pottens størrelse, men den økte med 180 denne kvelden. Lars må dele premien med ESKs Thorgeir Jahr Berg, som acet hull seks. Bærums Svein Bjerke tok CTPen på hull 16, etter selv å ha valgt hvilket hull denne skulle være på. Taktisk. Vi gratulerer også Svein med ny pers på banen (58).

I dameklassen ble Aina best med 67 kast, fulgt av Mona Bjerke med 72. Helene Fredriksen Svanåsbakken var eneste juniorspiller blant damene. Hun gikk på solide 94 kast. I herreklassen var det to juniorer (så vidt undertegnede registrerte). Mads Oliver Berg (92 kast) og Johannes Jahr Hauger (105 kast).

Vi gleder oss over at det var en hel gjeng med helt ferske spillere som prøvde frisbeegolf for første gang denne onsdagen. Vi håper det ga mersmak, og håper på flere ferske spillere og ikke minst flere juniorer i tiden framover! Til slutt vil vi gjøre oppmerksom på at det ikke blir noen Onsdagsgolf i Norway Cup-uka, 31. juli.

Resultater
Resultater