Fornye medlemskap for 2011

Frisbeegolf.no har lagt ut dette innlegget med samme overskrift som innlegget du nå leser. Eller mer riktig, vi har lagt ut denne med samme overskrift som frisbeegolf.no sin foreløpig siste post.

Derfor passer det spesielt bra å nevne noe om dette akkurat nå selv om 2011 – tjue-elleve – akkurat har begynt.

Som for de fleste klubber i landet, om ikke alle, er medlemskontingenten eneste inntekt med unntak av enkelte støttemidler for klubben vår/din. Det vil si at beløpet som for mange kun er av symbolsk faktor å regne, er gull verdt for oss. Uten disse kronene blir det vanskelig å vedlikeholde, rekruttere, og gjøre noe ekstra i løpet av en sesong. Styret i ESK ønsker f.eks å gjøre noe sosialt for klubbens medlemmer i 2011..

Så hvordan gjør man dette, og hva er prisen?

Årsmøtet bestemte at kontingenten for 2011 skal være på 200 kr for allerede medlemmer, men 100 kr for nye medlemmer som melder seg inn. For de som er 3 pers. eller fler fra samme familie får familierabatt, og betaler 100 kr. pr. person.

Disse pengene kan du betale inn på konto#: 1203 21 66898, og merke betalingen med «medlemskontingent 2011, Navnet ditt». (Legg merke til nytt kontonummer. Står på Vegar Å. Larsen)

Har du dårlig samvittighet for at du ikke betalte i 2010 er det selvfølgelig ikke for seint. Bruk samme kontonummer, og betal 100 kr pr. medlem eller 75 kr for de som faller inn under familierabatten.

Ta gjerne kontakt med oss om det skulle være noe!