Klubbtur til Øverås og Sula 12. – 15. august 2021

(Dette innlegget ble postet på vår Facebook-side 12. februar, men publiseres også her for å gjøre det lettere å finne igjen.)

Vi er glade for å kunne invitere til klubbtur igjen! I fjor dro vi til Øverås og Sula, og det fungerte så godt at vi gjør det igjen i år! Som sist bor vi på Vestnes fjordhotell, hvor vi ble tatt godt imot.

De to banene holder høyt internasjonalt nivå, noe tildelingen av Disc Golf Pro Tour denne sesongen vitner om. Deltakerne vil oppleve samhold, sportslige utfordringer og spektakulær natur. I tillegg får vi gleden av å treffe de flotte klubbmiljøene begge steder. Vi ble vist stor gjestfrihet i fjor.

Datoene er torsdag 12. til søndag 15. august. Folk vil nok ankomme til litt ulike tider, så de organiserte aktivitetene vil i første rekke være på lørdag og søndag.

Klubben dekker tusen kroner per deltaker for overnattingen for inntil 50 deltakere. Transporten står folk for selv, men ta kontakt om du ikke har noen å sitte på med. Hotellet har holdt av 30 rom i litt ulike størrelser, så gå sammen og avtal deling av rom før dere melder dere på og reserverer rom. Eventuelt bestill et enkeltrom.

Prisene på rom er som følger (alle er per døgn og inkluderer frokost):

– Enkeltrom: 800,-

– Dobbeltrom: 1100,-

– Trippelrom: 1600,-

– Trippelrom med en ekstra sengeplass: 2000,-

Det betyr at f.eks. fire deltakere som deler rom fra fredag til søndag, får hele hotelloppholdet dekket av klubben.

Merk at klubbturen er utelukkende for våre betalende medlemmer. Påmelding skjer KUN ved å sende en epost til post@ekebergsk.com. Da vil vi gi dere en reservasjonskode som er nødvendig for å reservere rom. Så kontakter dere hotellet selv på post@vfhotell.no, og reserverer rom til navngitte deltakere og med angitt ankomst- og avreisedag.

Hotellet holder av rommene ut mai. Etter det garanterer de ikke ledige rom eller angitte priser.

Vi har også en rabattkode for flybilletter hos SAS, som dere også kan få ved påmelding.

Vi håper mange blir med! Ikke minst nye medlemmer, slik at vi kan bli bedre kjent med dere!