Onsdagsgolfen 11. mai 2011

Det skjer ting i frisbeegolfen! Det er helt klart. Hele 61 personer deltok på onsdagsgolfen (2 DNF). 61 personer! Det må vel være norgesrekord med god margin?! Det er i alle fall meget hyggelig å se mange nye fjes, og at mange tar med seg venner til deres første onsdagsgolf. Her skal det være plass til alle uansett nivå!

Stovners Linda Wulf og Espen Møkkelgjerd vinner hver sin klasse, og klubben må tåle et stort favorittstempel før helgens «Oslo Presidents Cup».

Linda Wulff vinner 2. gang på rad

Blant de 59 som fullførte var det 15 damer. Igjen er det Linda Wulff som stikker av med seieren. Denne gangen med +5, og nok en strålende runde! Hvem kan klare å slå henne? Trude Simensen og Hanne Tosterud er nærmest med en score på +12. Ekebergs egen Birgitte N. Danielsen spilte seg inn til ny personlig rekord på +13.

Banerekord

Blant herrene er det Espen Møkkelgjerd som er i en liten klasse for seg selv. Hans runde bestod av 10 birdier og 0 bogies, og tangerer derfor Øystein Carlsen sin OG-banerekord på 46 kast (-10). Dette holder selvfølgelig til seier! På andre plass med 49 kast (-7) kom Jonathan Gewirtz foran Petter Westberg med 50 kast (-6).

Ace og CTP

Nok engang ble det ace, og nok engang uten at vedkommende hadde betalt inn 10 kr. Per Marius Myrland acet på hull 16! Potten økte med 200 kr.

CTP på hull 2 ble vunnet av Petter Westberg som da vant 210 kr. En pen sum å ta med seg hjem etter «jobb».

Ekeberg Sendeplateklubb takker for innsatsen og oppmøte, og vil gratulere alle prestasjoner!

Resultater

Mer resultater finner du i Excel-filen som ligger på forsiden.