Onsdagsgolfen 2. april 2014

samling_frank

Godt å være i gang igjen! Det kan hende at ikke alle 41 som møtte opp i dag er enige i det utsagnet, men det er fortsatt mange gode prestasjoner å trekke frem. Noen var engstelige for at mørket skulle ta oss, men alle ble ferdig med runden sin godt før den tid.

Hele 4 damer er med i dag hvor Camilla Nordhei avslutter på gode 66 kast(+10), og vinner dameklassen med komfortable 6 kast. Familiekampen taper hun med 2 kast til Kristian Sønningdal som forøvrig er ny leder i Muselunden. Gratulerer til 2 vinnere!

Herreklassen vinnes nok en gang av Vegar Larsen med sterke 48 kast(-8), og er uoffisielt(det kalles nettopp det til PDGA har finregnet og godkjent resultatene) rated til 1000! Vi må nesten avlive myten om at ukesgolf tar knekken på ratingen din.

PDGA

Så runden var altså PDGA-sanksjonert, noe som vil bli gjort hver første onsdag i måneden. Dette for bl.a. å la spillere få jobbe med ratingen sin jevnlig, og sette litt ekstra status på noen enkelte ukesgolfer. Det er ikke store utgiften for klubben, og morro å prøve noe nytt. Dessuten kan vi nå skryte på oss årets første PDGA-runde her til lands??!

At en runde er PDGA-sanksjonert betyr at resultatene, i tillegg til den vanlige registreringen, også blir lastet opp til nettsiden til PDGA. Ut i fra en formel og diverse kriterier blir det regnet ut en rating for denne runden pr spiller som har registrert seg hos PDGA, og man går opp eller ned i rating ettersom hvor bra man har spilt i forhold til ratingen man allerede har. Vegar som har rating 964 vil klatre litt siden har får rundt 1000 i rating for denne runden. Om man ikke er medlem i PDGA så vil man ikke merke noen forskjell, og det er fullt ut lov å delta uten.

vegar_vinner

Nevnte sjef i Muselunden spilte nesten 200 poeng bedre enn sin egen rating!
Hallvard Ekdahl vil vi tro spilte minst 100 poeng bedre enn sin rating, men den er ikke synlig ennå da medlemskapet ikke er fornyet.
Steinar Nagy spilte sin første PDGA-runde, og vil få en solid rating fra første stund på 966. Om dette blir stående går han inn som ESK’s nest beste spiller på ratinglistene!(Vegar hopper nok over…)

Resultater

Camilla vant som sagt dameklassen, og det 6 kast foran Helene Lund-Johansen og Siri Stablum på delt 2. plass. Åsa Svensson ender opp noen få kast bak disse igjen.

I herreklassen endte Niklas Eriksson opp på en imponerende 2.plass med resultatet -6. Niklas tar med seg ratingen 978, og er nok fornøyd med den. Like bak han følger Frank Wulff, Tom-Henrik og nevnte Steinar Nagy på -5.

Det er verdt å ta med seg Gjermund Hurvenes når man er i gang med å skryte av resultater. Han gikk i dag en god runde med resultatet -2. Supert! Og for ikke å glemme Uli Rau: +3. Velkommen tilbake Uli!

Ellers så gratulerer vi alle som er fornøyde med sine resultater, og håper at mange kommer igjen neste onsdag.

CTP vant Vegar på hull 2, og tar derfor med seg en fortjent premie på 170kr.
Acepotten økte fra 290 kr til 440 kr.

PDGA: http://www.pdga.com/tour/event/17436.

Resultatweb: http://resultater.frisbee.no/tournaments/533a6d0a8f31054253000019/results/by_class/4f9087a97e29847d04000392

 

vegar_sortering

vegar

 

stig

 

samling2_hull3

 

samling_hull3

 

neskvern_hull3

 

drive_hull3