Onsdagsgolfen 3. september 2014

1
Igjen var det klart for en PDGA-sanksjonert Onsdagsgolf-runde. Og igjen skygget flertallet av de høyest rangerte spillerne unna for å unngå tap av ratingpoeng. Da var det fritt fram for vår lokale Onsdagsgolf-konge.

Forholdene var strålende denne onsdagen, med klar himmel og bare svak vind. Trettini spillere leverte inn scoren sin. I tillegg skal det foreligge et elektronisk scorekort som vi p.t. ikke har fått inn. Vi anbefaler alle om å bruke papirscorekort som vi samler inn umiddelbart etter runden, så vi unngår å vente på at folk skal sende inn scoren sin i etterkant. Spesielt gjelder dette PDGA-runder, da det kan være fristende å «glemme» å sende inn scoren i etterkant om man ikke er fornøyd med scoren sin… (Uten at vi har grunn til å tro at dette har skjedd til nå.)

Ekebergs «finansminister» Vegar Åge Larsen noterte seg for sin åttende OG-seier denne sesongen med en runde på 50 kast, foran Erik Brekke Myklebust (Muselunden) og Daniel Myrrusten (Stovners kommende snut) på 51 kast. Vegar har dobbelt så mange seire som han som har nest flest seire til nå i år, Muselundens supersvenske, Niklas Eriksson (som vi ønsker god bedring med skaden). Vil Vegar klare ti seire før vi runder av for i år? I sammendraget ligger for øvrig fortsatt Muselundens Lasse «Basse» Børvind Bengtson foran Vegar med 637 mot 619 poeng.

Kun to damespillere tok turen denne gangen. Vår egen Aina Suphellen vant med en score på 66 kast foran Pancakes Åsa Svensson på 73.

Dagens enkeltprestasjon sto Steinar Nagy for. Han ofret alt på hull seksten, som var CTP-hullet, og falt stygt etter utkastet, men «handicap-parkerte» (som han selv ville ha sagt det) samtidig hullet med 5 cm margin til stanga! Steinar økte dermed sin personlige formue med 220 penger. Vi lurer på om han vil fortsette å leve som før, eller om pengene vil forandre ham.

Resultatene finner du som vanlig på DSNs resultattjeneste.

Etter hvert vil også resultater og runderating bli tilgjengelig hos PDGA.

[enjoyinstagram_mb]