Onsdagsgolfer og Ekeberg Open

Mye har skjedd siden siste innlegg. Det har vært 3 onsdagsgolfer, og ikke minst Ekeberg Open. Alt av resultater fra onsdagsgolfen er nå oppdatert på resultatsiden, også excel-arket. Av historiske begivenheter innen frisbeegolf så finner du Mats Bentzen og Yuri Zelentsov sin episode på hull 11 på onsdagsgolfen 17. august. Begge to ace’er hull 11, og begge to går i samme flight! «Litt surt og ikke få kaste først på neste hull etter en ace» var Mats Bentzen sin flotte kommentar. I tillegg acet Hassimuss samme hull i en annen flight..

Onsdagsgolfene

10. august:

1. plass – Magnus Petersen

2. plass – Vegar Larsen

3. plass – Thor Johansen

17. august

1. plass – Øystein L. Carlsen

2. plass – Tom-Henrik Sandvik

3. plass – Eirik Ansnes og Thor Johansen

24. august

1. plass – Eirik Ansnes og Halvor Kippe

3. plass – Anders N. Danielsen, Tom-Henrik Sandvik og Magnus Petersen

Ekeberg Open

For andre året på rad ble Ekeberg Open avholdt. Det meste av banen var lik fjoråret, men med noen småforandringer var banen noe tøffere. Noen småforandringer til det bedre vil vi påstå. Dessuten var dårlige tee’er fra 2010 forbedret med enten flott snekkerarbeid av TD Vegar Larsen eller legging av bark. Gode ord fikk vi også for kaffen som stod klar på morgenen.

Alle resultater med hullscore ligger her.

Rating for turneringa finner du her.

Flere flotte bilder finner du her.

Nybegynner

Det var gledelig at så mange som 64 spillere deltok hvor hele 11 var nybegynnere og 9 var damer. Nybegynnerklassen ble dominert av Ekeberg-spillere som tapetserte pallen og påfølgende 3 plasser. Gledelig! Resultatlisten ser som så ut:

1. plass – Bjørn-Erik Johansen

2. plass – Kristoffer Selim

3. plass – Anders R. Fehn og Ole Kristian Bergheim.

Dame

I dameklassen ble Abbi Nilsen til slutt en suveren vinner i en klasse for seg selv, men bak var det ganske så jevnt. Mona Bjerke deltok i sin første finale, og tok dermed en finfin 4. plass. Kampen om 2.- og 3. plass varte helt til siste hull hvor Åshild Nygaard trakk det lengste strået, og en meget blid og fornøyd Ragne Huseby satt igjen med det korte, men aldeles strålende strået! Hennes første finale det også som holdt til en 3. plass. Ekeberg Sendeplateklubb var representert med både Birgitte N. Danielsen og Emma Wingstedt som begge havnet bare rett etter finalecuten.

Open

I herreklassen var det også spennende mellom 2.- og 3. plass. Ekeberg Sendeplateklubb var representert i finalen med 2 spillere: Thor Johansen og Anders N. Danielsen. Carlos Rio var egentlig litt for god i sin 2. runde til at det skulle bli spennende i finalen. Han spilte sin beste runde på 49 kast som ble ratet til hele 1054! Om pallplassene var det Øystein L. Carlsen og Thor Johansen som kjempet med Anders N. Danielsen haltende litt etter. Resultat til slutt ble:

1. plass – Carlos Rio

2. plass – Thor Johansen

3. plass – Øystein L. Carlsen

4. plass – Anders N. Danielsen