Solid ESK-innsats i Arendal Open

Nedenfor følger en kort og ESK-subjektiv beretning fra Arendal Diskgolf Open 2016, skrevet av Ekebergs egen Sindre Roar Fosse (til venstre i bildet), som nylig vant tradisjonsrike Maigolfen på Ekeberg. Vi takker Sindre for en rørende beretning.

Ned til sesongens andre NC for året reiste åtte ekebergere, klare for sørlandsidyll, tett skog, lange hull og stormvarsel. Alle var klare for å bite fra seg i Rune Langemyrs hule. Sju spillere stilte i Open, mens Mr. Donsig var eneste til å forsvare Ekebergs ære i masterklassen. Det ble spilt 18 hull x 2 på lørdagen, der første runde bar preg av fint vær, uthvilte spillere og god humør. Da siste putt var satt på første runde, startet regnværet. Dette gjorde runde to til en kraftprøvelse, og det var mange som slet i tøffe forhold. Etter dag én var det ikke mindre enn seks ekebergere oppe og kjempet om semifinaleplass som skulle spilles på søndag ettermiddag.

Runde tre søndag morgen ble en på langt nær så våt runde som yr og storm hadde meldt, og ga mulighet for skikkelig gode forhold. Flere ekebergere meldte sin interesse for topp ti med godt spill denne runden. Både Danielsen, Nagy og Fosse gikk runder på 50-tallet på en tøff sløyfe i Eydehavn. Inn i semifinalen var det hard kamp om å bli best i klubben. Kongen av jumpputt, Steinar Nagy (til høyre i bildet), dro det lengste strået og endte på tiendeplass med Fosse, Danielsen og Johansen like bak. Donsig spilte på sin side finale i den rekordsterke masterklassen. Thomas endte til slutt på en meget anstendig delt sjuendeplass med mannen som kaster lengre stillestående med putter enn vi andre driver, evigunge Torleiv «Togu» Guntvedt fra Hamar.

Vi takker alle fra Ekeberg som var med for hederlig innsats, vi takker SSK for nok et godt gjennomført arrangement, og vi gratulerer alle vinnerne i sine klasser. Fullstendige resultater finner dere her.

Heia Ekeberg!