Klubbtur til Uspastorp i Ale, Sverige

Helgen 12. – 15. mai var vi i Ekeberg Sendeplateklubb på klubbtur til Sverige. Etter to år med klubbturer til vakre Øverås og Sula, var vi igjen tilbake i Ale, hvor vi har vært flere ganger før.

Denne gangen spilte vi den nye banen i Uspastorp, som tilhører Uspastorp Konferens & Äventyrscenter (hvor vi hadde innkvartering). Det er Camilla og Dan som har designet den nye banen, hvilket var tydelig å se på den sportslige kvaliteten og alle de gjennomtenkte momentene og detaljene. De to var også helt sentrale i utviklingen av de to konkurranselayoutene på Ale (som nå er nedlagt).

Klubben stilte med 27 deltakere, hvor hele sju var juniorer og to var damespillere. Vi ankom til litt ulike tider (noen allerede på onsdagen), så første felles opplegg var en individuell runde i Stenungsund på lørdagen. Årsaken var at det var en innvielsesturnering på Uspastorp samme dag. Hovedtrener Mats Bentzen ble bestemann i Stenungsund. Dagen etter spilte vi en best shot pargolf på Uspastorp, hvor beste score fra lørdagen ble matchet med svakeste score osv. Denne runden vant Thomas Lundquist og Håvard Strand.

Som vanlig ble vi tatt imot med gjestfrihet og generøsitet av Martin, Anne og de andre på Uspastorp. Vi koste oss med masse kasting, bading i stamp og basseng, samt badstue og felles måltider. Disse turene er viktige for samholdet i klubben, og vi regner med å videreføre tradisjonen i årene framover. Takk til Øivind Lundberg for flere av bildene under.